Διάσημη για την φιλόξενη και δυναμική ατμόσφαιρά της, οι Κάτω Χώρες προσελκύουν νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν ή να δοκιμάσουν την τύχη τους κατά την έναρξη μιας επιχείρησης. Οι επενδυτές που σχεδιάζουν να ανοίξουν εταιρείες εκκίνησης στη χώρα χρειάζονται άδεια διαμονής για να το πράξουν. Το έγγραφο εκδίδεται εφόσον πληρούνται ορισμένοι όροι. Η αίτηση υποβάλλεται στην υπηρεσία μετανάστευσης και πολιτογράφησης (IND) για έγκριση. Διεθνείς κάτοικοι που ενδιαφέρονται μεταναστεύουν στην Ολλανδία μπορεί να ζητήσει βοήθεια πριν ξεκινήσετε ... Διαβάστε περισσότερα

Οι πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ και άλλων χωρών που σκοπεύουν να μεταναστεύσουν στις Κάτω Χώρες πρέπει να εξοικειωθούν με τους κανονισμούς και τους κανόνες που διέπουν το θέμα της μετανάστευσης και των θεωρήσεων. Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη αν σκοπεύετε να μεταναστεύσετε στη χώρα. Οι τοπικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της μετανάστευσης μπορούν να σας παράσχουν λεπτομερείς πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με τις εισροές και τις μετακινήσεις των μεταναστών από την Ολλανδία.

Η ολλανδική βραχυπρόθεσμη θεώρηση

Οι πολίτες τρίτων χωρών που επιθυμούν να επισκεφθούν τις Κάτω Χώρες για ... Διαβάστε περισσότερα

Οι Κάτω Χώρες προσελκύουν μετανάστες από όλο τον κόσμο με τις δημοκρατικές τους παραδόσεις και υψηλό βιοτικό επίπεδο. Πολλοί συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Dutch Skilled Migrants μεταναστεύουν μέσω του προγράμματος στις Κάτω Χώρες. Οι σύμβουλοί μας και οι δικηγόροι μετανάστευσης στις Κάτω Χώρες μπορούν να σας παράσχουν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την Αρχή Ολλανδικής Μετανάστευσης (IND) και τις απαιτήσεις για την έκδοση άδειας διαμονής.

Κατάσταση του προγράμματος των ολλανδών ειδικευμένων μεταναστών

Οι απασχολούμενοι υψηλά ειδικευμένοι μετανάστες λαμβάνουν μισθούς που ταιριάζουν με το επάγγελμα και το επίπεδο προσόντων Πρόσωπα που έχουν ολοκληρώσει την πανεπιστημιακή εκπαίδευσή τους ... Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την ολλανδική νομοθεσία για τη μετανάστευση, οι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα στις Κάτω Χώρες πρέπει πρώτα να αποκτήσουν ολλανδική άδεια παραμονής για αυτοαπασχολούμενους. Η ίδια ολλανδική αυτοαπασχόληση θεωρείται απαραίτητη για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ανθρώπους που επιθυμούν να ασκήσουν ένα επάγγελμα στη χώρα.

Πώς να πληρούν τις προϋποθέσεις για την ολλανδική αυτοαπασχόληση;

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν ολλανδική αυτοαπασχόληση πρέπει να λάβουν έναν ορισμένο αριθμό σημείων. Το σύστημα σημείων ... Διαβάστε περισσότερα