Οι Κάτω Χώρες προσελκύουν μετανάστες από όλο τον κόσμο με τις δημοκρατικές τους παραδόσεις και υψηλό βιοτικό επίπεδο. Πολλοί συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Dutch Skilled Migrants μεταναστεύουν μέσω του προγράμματος στις Κάτω Χώρες. Οι σύμβουλοί μας και οι δικηγόροι μετανάστευσης στις Κάτω Χώρες μπορούν να σας παράσχουν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την Αρχή Ολλανδικής Μετανάστευσης (IND) και τις απαιτήσεις για την έκδοση άδειας διαμονής.

Κατάσταση του προγράμματος των ολλανδών ειδικευμένων μεταναστών

Οι απασχολούμενοι υψηλά ειδικευμένοι μετανάστες λαμβάνουν μισθούς που ταιριάζουν με το επάγγελμα και το επίπεδο προσόντων Τα άτομα που έχουν ολοκληρώσει την πανεπιστημιακή εκπαίδευσή τους στις Κάτω Χώρες ή έχουν αναγνωρισμένη απόδειξη προσόντων, επωφελούνται από διαφορετικά καθεστώτα που καθιστούν την μετανάστευση ελκυστική για άτομα με υψηλή ειδίκευση.

Εάν κατέχετε ένα ολλανδικό δίπλωμα εκπαίδευσης και σχεδιάζετε να μεταναστεύσετε στην Ολλανδία, πρέπει να βρείτε μια θέση εργασίας με μισθό τουλάχιστον EUR 2 272 για να λάβετε άδεια διαμονής. Εάν έχετε επιτύχει άριστα αποτελέσματα στο πανεπιστήμιο, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για άδεια διαμονής εντός του 3 χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Οι τοπικοί μας εμπειρογνώμονες μετανάστευσης μπορεί να σας παρέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή σας στη χώρα.

Άδεια διαμονής για μετανάστες με υψηλή ειδίκευση

Οι Κάτω Χώρες επιτρέπουν στους μετανάστες να εργάζονται, ανεξάρτητα από το αν έχουν αποφασίσει να παραμείνουν στη χώρα για ένα έτος ή περισσότερο. Η χώρα καταβάλλει προσπάθειες για την παροχή στους μετανάστες γνώσης κατάλληλων συνθηκών εργασίας, ακόμη και για βραχυπρόθεσμες διαμονές. Στους εξειδικευμένους μετανάστες παρέχεται ακόμη μια φορολογική εξαίρεση για να αποκτήσουν το 30 τοις εκατό του μισθού τους χωρίς φόρο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη φορολογική απόφαση 30.

Οι άδειες εργασίας που ισχύουν για ένα έτος δεν μπορούν να επεκταθούν. Οι μετανάστες επιτρέπεται σε ένα "έτος αναζήτησης" κατά το οποίο υποτίθεται ότι θα βρουν δουλειά. Τότε ο σκοπός της παραμονής πρέπει να αλλάξει. διαφορετικά, ο μετανάστης θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει τις Κάτω Χώρες.

Πολλοί άνθρωποι που επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Ολλανδία εξετάζουν επίσης το θέμα αυτοαπασχόληση προγράμματος.

Οι νομικοί μας εμπειρογνώμονες μπορούν να σας παράσχουν βασικές πληροφορίες σχετικά με το σύστημα μετανάστευσης και να σας βοηθήσουν να βρείτε μια κατάλληλη λύση για την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη μετανάστευση στη χώρα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

επικοινωνήστε με ένα ειδικό κουμπί